Začátek školního roku 2024/2025

5. září 2024 | Aktuality

Se začátkem nového školního roku 2024/2025 přicházejí na ART ECON – Gymnáziu a Střední odborné škole velké novinky. S hrdostí oznamujeme, že jsme otevřeli zcela novou budovu na Roztylech, která nyní slouží jako moderní vzdělávací centrum pro obory Gymnázium a Sportovní management. Tento krok představuje důležitou etapu v rozvoji naší školy a otevírá nové příležitosti pro studenty i pedagogy.

Roztyly: Nové zázemí pro gymnaziální a sportovní obory

Nová budova na Roztylech nabízí nejen špičkové učební prostory vybavené moderními technologiemi, ale také moderní zázemí, které umožní studentům plně rozvinout jejich potenciál. Roztyly se tak stávají místem, kde se setkávají akademické znalosti s praktickou sportovní přípravou, což našim studentům přinese výjimečné podmínky pro jejich rozvoj.

Rokoska: Centrum pro umělecké obory

Zatímco nová budova na Roztylech přivítá studenty gymnaziálních a sportovních oborů, naše původní budova na Rokosce se nyní stane výhradním domovem uměleckých oborů. Toto rozhodnutí nám umožní lépe zaměřit naše zdroje na potřeby uměleckých studentů, kteří tak budou mít k dispozici inspirativní prostředí plně věnované jejich tvorbě a růstu. Rokoska zůstává centrem kreativity, kde se mladí umělci budou moci naplno věnovat svému řemeslu.

Nový začátek, nové příležitosti

Změny, které letošní školní rok přináší, jsou pro nás i pro naše studenty skvělou příležitostí. Věříme, že nová organizace výuky a moderní zázemí na obou našich pracovištích podpoří ještě lepší vzdělávací výsledky a osobní růst našich studentů.

Do nového školního roku tedy vstupujeme s velkým očekáváním a energií. Jsme hrdí na to, že můžeme našim studentům nabídnout prostředí, které podporuje jak jejich intelektuální, tak fyzický a kreativní rozvoj.

Přejeme všem studentům, pedagogům i zaměstnancům hodně úspěchů, radosti z učení a osobních i týmových vítězství v novém školním roce. Na ART ECON je to rok plný změn, a věříme, že bude plný úspěchů!