FantastiCon v Artu: Umění Fantazie a Sci-fi očima mladých umělců

2. května 2024 | Aktuality

Výstava FantastiCon v Artu představuje jedinečné pohledy našich studentů III. a IV. ročníků na světy fantasy a sci-fi. Tato fascinující výstava, která je součástí doprovodného programu 3. ročníku FantastiConu v Městské knihovně Beroun, přináší digitální kresby, které oživují imaginární světy mladých talentovaných umělců.

Kde a kdy:

Výstava probíhá od 1. do 31. května 2024 v prostorách oddělení pro dospělé a ve vestibulu knihovny v otevírací době knihovny. Adresa pro návštěvníky je: U Kasáren 813, 266 01 Beroun.

Co je FantastiCon?

FantastiCon není jen výstava, ale i jednodenní událost pro všechny nadšence fantastických žánrů. V sobotu 18. května 2024 se v Městské knihovně Beroun uskuteční plnohodnotný program plný přednášek, workshopů a her. Těšit se můžete na diskuse o umělou inteligenci v literatuře, svět Star Wars, tvorbu fiktivních realit a mnoho dalšího.

Co můžete očekávat

Prostor knihovny se promění v galerii fantastických výtvorů, které vás vtáhnou do světů plných magie, technologií a dobrodružství. Každá práce je jako okno do fantazie, kde se setkáváme s neuvěřitelnými tvory, krajinami a příběhy.

Pro více informací navštivte stránky knihovny Beroun, kde najdete detailní informace o FantastiConu a jeho programu:

Úvodní obrázek

Přijďte se inspirovat i pobavit do světa fantazie a sci-fi na výstavě FantastiCon v Artu a zúčastněte se bohatého programu FantastiConu 2024!

Prohlédněte si plakát výstavy: